Betaalmethoden

Is jouw winkelmandje ready to go en ben jij ready voor jouw Hollywood smile? Yes! Tijd om af te rekenen, zodat jij snel jouw producten kunt uitproberen. Maar, met welke betaalmethoden kun jij allemaal bij Tandwit betalen?

Bij Tandwit vinden we het belangrijk dat je keuze hebt in betaalmethoden en daarom bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

iDeal is een van de bekendste en meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDeal kun je op een vertrouwde, veilige en makkelijke manier jouw aankopen bij Tandwit afrekenen. Als internetbankierder bij Rabobank, ABN AMBRO of SNS bank kun je direct gebuik maken van iDeal. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor een bestelling die je betaalt met iDeal zijn er geen bijkomende kosten. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven, zodat we gelijk kunnen beginnen met het verwerken van je bestelling.

Paypal is ook een mogelijkheid bij Tandwit. Heb je een PayPal rekening? Dan is betalen ook binnen een handomdraai geregeld. Bij Tandwit rekenen we hier geen extra transactiekosten voor.

Wil jij een bestelling plaatsen bij Tandwit vanuit België, dan hebben wij ook de optie om af te rekenen met Bancontact. Een veilige en gemakkelijke betaalmethoden voor kleine en grote bedragen.

Als extra betaalmogelijkheid bieden we ook de optie om af te rekenen met Maestro of Mastercard. Ook hier rekenen we geen extra trasactiekosten voor.