Klantbeoordelingen

Onze klanten aan het woord! Lees hier wat klanten die jou voor gingen vinden van de producten van Tandwit.
Based on 23 reviews
91%
(21)
9%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Super blij

Je ziet al gelijk na 1 x bleken het verschil ben echt super blij ermee

Tevreden

De strips van Tandwit doen goed wat ze moeten doen. Mijn bestelling kwam iets later dan verwacht, maar de klantenservice van Tandwit reageerde wel snel om het op te lossen.

Thankyou so much @tandwit so much amazing experience ❤️quality is so good 😊 and result is 💯 percent

0493 30 60 75

Amazing experience 😇😇😇and dealing with clients 10/10
So nicely Treated

Product werkt goed

Product werkt super , geen opmerkingen of aanmerkingen. Handleiding is duidelijk en heel bijzonder goede uitleg resultaat was super voor mij een aanrader.

Selina

Wow ik zag meteen resultaat! Ook snelle bezorging zeker voor herhaling vatbaar! Gelijk na 2de behandeling zag ik al resultaat echt een aanrader!

Perfect product

Ik heb de strips twee keer gebruikt heb hele gevoelige tanden van mezelf bij dit product had ik er helemaal geen last van en het werkt echt goed.

Snel resultaat!

Als tester mocht ik als eerste het nieuwe product van Tandwit uitproberen. Ik heb eerder strips van (..) uitgeprobeerd, hier kreeg ik helaas gevoelige tanden van. Ik was daarom nogal sceptisch over het gebruik van deze strips, maar wilde het wel graag uitproberen omdat ik liever thuis bleek dan bij de bleekspecialist. Ik zag direct na het eerste gebruik resultaat! Na twee sessies heb ik besloten om het erbij te laten en aan te zien hoe het zou gaan. Resultaat: Witte tanden en NIET gevoelig! Ronduit tevreden over deze strips, dankjewel Tandwit!

Y
TEETH WHITENING KIT | TandWit
Yannick Biemen via Bol.com
Goed product en voordelig

Handig mee te nemen en gelijk resultaat. Echt een aanrader!

Top product

Top product, mijn tanden zijn echt wit geworden. Kan het iedereen aanraden.

Top!

Ik heb een tester ontvangen van Tandwit na het aanmelden op de nieuwsbrief. Ik had al positieve ervaringen met de kit, maar wauw het resultaat van de strips is echt top!

Zo blij!

Ik was al een tijdje op zoek naar een product waarmee ik thuis mijn tanden kan bleken. Na talloze strips en tandenpasta's te hebben gebruikt om mijn tanden witter te krijgen kwam ik terecht bij Tandwit. Ik heb het maar gekocht om uit te testen, maar was zo verblufd door het resultaat! Ik had zichtbaar wittere tanden en dat na 1 behandeling, ik blijf in ieder geval doorgaan!