Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor TANDWIT?

Tandwit specialiseert zich al sinds 2018 in het ontwikkelen van de beste tandenbleek producten voor thuis. Omdat we ons bij Tandwit graag blijven ontwikkelen in veilige en vooral goede producten voor iedereen zijn we ons nog verder gaan verdiepen in het ontwikkelen van nieuwe veilige formules, die naast peroxide-vrij ook nog eens volledig dierproefvrij en vegan zijn. Daar zijn wij van Tandwit ontzettend trots op!

Onze nieuwe collectie is met veel zorg ontwikkeld zodat een ieder dit veilig kan gebruiken met als resultaat een stralende lach zonder schade te veroorzaken aan jouw gebit.

Zijn de producten van TANDWIT veilig?

Alle producten van TANDWIT zijn 100% veilig om te gebruiken. Onze producten zijn met veel zorg samengesteld door specialisten en uitvoerig getest.

Alle producten van TANDWIT hebben een CE-keurmerk en zijn FDA approved.

Hoe werkt de TANDWIT Whitening Kit?

De Whitening Kit van TANDWIT combineert een unieke Smart LED-techniek met maar liefst 20 individuele LED-lichten en een speciaal samengestelde formule voor een optimaal bleekresultaat. De Smart LED-lamp van Tandwit zijn zo ontworpen om de ingrediënten van de Tandwit Whitening Gel te activeren, waardoor jij het optimale effect vanuit huis kunt behalen! De Tandwit Whitening Gel is samengesteld met veilige ingrediënten en daardoor 100% peroxide vrij.

Na hoeveel behandelingen zie ik resultaat?

Dat is natuurlijk afhankelijk van per gebit. De producten van Tandwit bleken jouw tanden niet alleen aan de buitenkant, maar verzorgen ook jouw gebit van binnenuit. Doorgaans zien mensen met zowel de Tandwit Whitening Kit als de Tandwit Whitening Strips resultaat binnen twee tot zeven behandelingen. Zie je niet direct resultaat? Wees dan geduldig, jouw tanden hebben misschien meer sessies nodig.

Zijn de producten van TANDWIT geschikt voor alle leeftijden?

Hoewel onze producten veilig zijn adviseren wij om de Tandwit producten enkel te gebruiken vanaf 16 jaar of ouder. Indien je onder deze leeftijd zit en toch graag gebruik wilt maken van onze producten adviseren we je om contact op te nemen met jouw tandarts/mondspecialist.

Ik ben zwanger/geef borstvoeding, mag ik deze producten gebruiken?

Wij adviseren om de producten van Tandwit te vermijden in geval van zwangerschap en/of borstvoeding. Onze producten bevatten geen schadelijke chemicaliën, maar wel ingrediënten die het bleekproces stimuleren waarvan wij het niet aanraden tijdens een zwangerschap.

Kan ik de producten gebruiken i.c.m. mijn facings/tandheelkundig werk?

Alleen natuurlijke tanden kunnen gebleekt worden met de producten van Tandwit. Facings of ander tandheelkundig werk zal niet mee kleuren na het gebruik van onze producten.

Zijn de producten van TANDWIT vegan?

Ja! Al onze producten zijn 100% vegan en dierproefvrij.

Jullie producten bevatten geen peroxide, maar wat dan wel?

Onze producten zijn samengesteld met een unieke formule waarbij PAP het actieve hoofdingrediënt is. PAP heeft vele voordelen en staat bekend als het veiligste middel om je tanden van buiten en binnen te verzorgen en bleken. Het ingrediënt heeft dan ook een antibacteriële werking en zorgt voor een dunne laag PVP op je tanden waardoor je toekomstige verkleuringen kunt voorkomen. Veel voordelen dus!

Hoe kan ik zakelijk inkopen?

Ben jij een onderneming en geïnteresseerd om TANDWIT te verkopen? Dan horen wij graag meer, neem contact met ons op via onze contactpagina of via info@tandwit.nl.

Kan ik de TANDWIT producten gebruiken met mijn beugel?

Door je tanden te bleken, met welk product dan ook, kun je een oneven resultaat op je tanden krijgen. Om deze reden adviseren we je om te wachten met bleken tot je jouw beugel mag laten verwijderen. Draag je een andere soort beugel? Neem dan even contact op met je orthodontist of mondspecialist.

Hoelang duurt de verzending?

Als je jouw bestelling op werkdagen voor 16:00 uur hebt besteld ontvang je deze morgen gelijk in huis! Bestellingen die in het weekend worden geplaatst worden voor 16:00 uur ontvang je uiterlijk op dinsdag. Zodra jouw bestelling verzonden is ontvang je van Tandwit een e-mail met daarbij je trackingscode. Zo kun je jouw bestelling volgen om te zien wanneer en hoe laat het pakketje bij jou thuis geleverd wordt. Wij versturen al onze pakketjes met DPD, DHL of PostNL.

Let op, Tandwit is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen bij de koeriersdienst.

Kan ik mijn producten retourneren?

Liever toch geen gebruik maken van de Tandwit producten? Jammer! Deze kun je retourneren mits deze aan de retourvoorwaarden voldoet. Dit is in ieder geval dat de producten ongeopend en onbeschadigd moeten worden geretourneerd. Het retourneren van een bestelling is voor eigen rekening.

Om je producten als retour aan te melden kun je contact opnemen via onze contactpagina of door te mailen naar info@tandwit.nl.